Livrare si retur

Livrare

Livrarea produselor se va efectua in 3-5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii prin intermediul firmei de Curierat cu un cost de 35 ron in Romania. Pentru comenzile in afara tarii, costul livrarii poate varia in functie de tara de destinatie si se poate verifica in pagina de chekout.

 

Retur

Corneliu Dragan PFA garantează o rambursare integrală cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, modificate sau testate. In cazul in care conditiile enumerate mai sus nu au fost respectate, Corneliu Dragan are dreptul de a refuza returul sau schimbul solicitat.

Potrivit OUG nr. 34/2014, Cumpărătorul are dreptul ca în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returneze/schimbe produsul / produsele comandat(e).

Pentru a returna sau schimba un produs trebuie sa trimiti o notificare scrisa la adresa de email corneliudragan.pfa@gmail.com in care sa ne ne aduci la cunostinta intentia ta, detaliile comenzii si motivul returului(optional) sau schimbului.

Adresa pentru trimiterea returului:

Municipiul Targoviste, str Col Dumitru Baltaretu, nr 56 , Dambovita. Corneliu Dragan PFA are obligatia de a returna contravaloarea produsului in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului returnat. Returnarea banilor se face doar in contul persoanei pe numele careia a fost plasata comanda.

In cazul returului, banii pentru transport nu se returneaza. Costul transportului fiind de 35 lei.

In cazul schimbului de produse, costurile transportului vor fi suportate de client.